English

Tiranë - 1 Usd U Ble Me 103.30 Lekë, Ndërsa 1 Euro Me 135.00 Lekë

TIRANË, 2 Gusht /ATSH/. - Në Agjencitë e Këmbimit Valutor të Tiranës sot një dollar u ble mesatarisht me 103.30 lekë dhe u shit me 104.00 lekë, ndërsa një euro u ble me 135.00 lekë dhe u shit me 135.60 lekë. Blerje Shitje Dollari amerikan 103.30 104.00 Monedha europiane 135.00 135.60 Franga zvicerane 100.90 101.80 Paundi britanik 164,60 165.00 /e.xh/
KOMENTE