English

Një mur bëhet i tëri me çamçakëz

Seattle, është një ndërtesë shumë e veçantë, dhe shumë turistë, nuk e humbin mundësinë për të marrë një foto . Po çfarë ka të veçantë kjo ndërtesë?... ka një mur të mbuluar krejtësisht me çamçakëz.

Që nga vitet nëntëdhjetë njerëzit ngjisin çamçakëz me ngjyra përqark këtij muri i cili gjendet në Post Alley, pranë Park Place Marke: një mur i tërë, ndoshta një rekord, mbi të cilin ka vetëm çamçakëz.

a.e/NOA

KOMENTE