English

Oferta e re, me 400 lekë përfiton 30 minuta kombëtare, 30 sms dhe internet falas

Vodafone prezanton paketën javore të komunikimit për abonentët Vodafone Card

English Version Below

Tiranë, 17 Gusht 2010 NOA - Vodafone ofron me tepër mundësi komunikimi për klintët e vet.

Një tjetër surprizë për të gjithë abonentët Vodafone Card të cilët mund të kompletojnë nevojat e tyre për komunikim përmes paketës së kombinuar javore me minuta, mesazhe dhe internet, me një çmim që vështirë të konkurrohet, thekson kompania.

Me ofertën e re të paketës së kombinuar javore për abonentët Vodafone Card, 30 minuta bisede me çdo numër kombëtar, 30 SMS kombëtare dhe 50 MB internet kushtojnë vetëm 400 Lekë (me TVSH).

Paketa javore e minutave, mesazheve dhe internetit mund të blihet duke telefonuar 131 apo duke hyrë në menunë #123# dhe duke ndjekur udhëzimet përkatëse.

Koha minimale e bisedës së tarifuar për minutat e paketës është 30 sekonda dhe më pas zbatohet tarifimi për sekondë.

Më shumë informacion mbi këtë ofertë dhe ofertat e tjera të Vodafone, ju gjeni në spotin publicitar të saj, në krye të faqes së NOA.

r.n/NOA

English Version

KOMENTE