English

Hodhi macen në plehra, polica e merr në mbrojtje pas kërcënimeve për vrasje

Londër, 27 gusht, NOA - Shtëpia e një gruaje britanike, e cila u kap nga kamerat e sigurisë duke e hedhur një mace në plehra, po ruhet nga policia.

Xhirimet nxitën pakënaqësinë e grupeve dhe shoqatave të të ndryshme, duke përfshirë këtu, shoqatat të cilat merren me mbrojtjen e kafshëve. Gruaja ka marrë edhe kërcënime me vdekje nga anëtarët e këtyre shoqatave.

Meri Bejl,gruaja që hodhi macen e saj ne kosh të të plehrave, tha për gazetën “Sun” se “nuk e kuptoj pse njerëzit janë ngritur në këmbë, ishte vetëm një mace”.

Ajo ka deklaruar se macja ka qenë pronë e saj dhe ajo ka vendosur që ta hedhë atë, pasi ishte e mërzitur nga kafsha.

Por kjo sipas saj ka qenë një zgjedhje personale, ashtu siç ka qenë zgjedhja për të mbajtur më parë kafshë në shtëpi.

a.k/NOA

KOMENTE