English

Lëvizjet për të qenë një balerinë perfekt

Angli, 9 shtator NOA - Lëvizja e njëkohshme dhe e njëtrajtshme e kokës, qafës dhe bustit është sekreti për të qenë një balerin perfekt. Diçka e tillë është provuar shkencërisht nga një grup psikologësh.

Studimi është drejtuar nga disa hulumtues në Universitetin e Newcastle. Psikologu dhe koordinatori i këtij studimi, Nick Neave është i njëjti që në vitin 2008 publikoi një studim në të cilin shpjegonte gjatësinë e saktë të mjekrës dhe kjo për të qenë sa më tërheqës në sytë e femrave dhe gjatësia ishte ajo e 2 centimetrave.

Në kohët e fundit ai ka realizuar dhe disa imitime avatar tepër perfekte.

r.b/NOA

KOMENTE