English

Rama: PS nuk bëhet pjesë e asnjë reforme, qeveria, organizatë kriminale

Tiranë, 10 shtator, NOA Update – Kryetari i PS-së, Edi Rama ka hedhur poshtë çdo mundësi për bashkëpunim me mazhorancën, duke përfshirë këtu edhe reformën zgjedhore. Kreu i PS-së u shpreh se duke qenë se nuk ka ndryshuar asgjë në lidhje me transparencën nuk mund të flitet për reforma.

“PS nuk do të behët pjesë e asnjë vendimmarrje të iniciuar nga qeveria aktuale që ka uzurpuar pushtetin”, tha Rama. Nga ana tjetër kreu i PS-së nuk ka hezituar ta cilësojë këtë mazhorancë si në organizatë kriminale.

“Kjo është në organizatë që ka objekt të sajin veprimtaritë kriminale më shumë sesa të mirën publike”, tha Rama.

Ai u ndal dhe në raporton e prezantuar dje nga OSBE-ja duke ftuar mediat ta lexojnë atë në tërësinë e tij dhe jo të ndalen në detaje.

“Një raport, një libër apo një dokument lexohen në tërësinë e tyre dhe jo në mënyrë kaq të shkëputur, sepse për të vlerësuar fustanin nuk mund ti referohesh vetëm një komçe”, u shpreh Rama.

a.k/NOA

KOMENTE