English

Vodafone zgjeron shërbimet BlackBerry te të gjithë abonentët me parapagesë

English Version Below

Tiranë, 10 Shtator 2010 NOA - Lajm i mrekullueshëm për të gjithë ata që dëshirojnë të kenë lirinë e përdorimit të shërbimeve BlackBerry më planet tarifore me parapagesë.

Duke filluar nga data 10 shtator 2010, Vodafone do të zgjerojë ofrimin e shërbimeve BlackBerry tek të gjithë abonentët e vet me parapagesë, gjithkush që ka një aparat BlackBerry smartphone apo blen një të tillë në dyqanet Vodafone, tashmë do të ketë mundësinë të përdorë shërbimet BlackBerry, të njohura dhe vlerësuara në të gjithë botën, me vetëm 800 lekë në muaj (përfshirë TVSH).

Regjistrimi dhe aktivizimi i shërbimit BlackBerry me parapagesë është shumë i thjeshtë dhe mund të kryhet duke dërguar një mesazh me tekst “blackberry” në numrin 136 .

Shërbimet BlackBerry u prezantuan për herë të parë dhe ekskluzive në Shqipëri nga Vodafone në maj 2009.

Vodafone ofron në rrjetin e dyqaneve të tij një koleksion të gjerë aparatesh BlackBerry për t’iu përshtatur buxhetit dhe shijeve të çdo abonenti.

Për më tepër informacion ju mund të vizitoni dyqanet Vodafone, ose telefononi në 140 e sigurisht edhe duke klikuar spotin e Vodafone në krye të faqes zyrtare të NOA.

e.r/NOA

English Version

Vodafone extends BlackBerry services to all pre-pay customers

Tirana, September 10 NOA - Great news for all those who want to have the freedom of using BlackBerry services on a pay-as-you-go (prepaid basis).

From 10 September 2010 Vodafone will extend the provision of BlackBerry services to all its pre-pay customers. Anyone who has a BlackBerry smart phone or buys a new one from Vodafone shops will now have the opportunity to use the globally renowned BlackBerry ® services at only ALL 800 (VAT included) per month.

Registration and activation of the prepaid BlackBerry service is simple and can be done by sending a SMS with the text “blackberry” to the short code 136.

Blackberry services were first introduced in Albania exclusively by Vodafone in May 2009. Vodafone also offers in its shop network an extended range of Blackberry smartphones to suit any customer’s budget and taste.

e.r/NOA

KOMENTE