English

Mbërrin Paketa Javore Vodafone Card, flisni pa limit me dy numra të tjerë Vodafone

English Version Below

Tiranë, 11 Tetor 2010 NOA - Vodafone Albania sjell një tjetër ofertë për klientët e saj duke ofruar gjithnjë e më shumë lehtësi në komunikim.

Me anë të paketës së re javore Vodafone Card, klientët do të përfitojnë bisedë pa limit me dy numra të tjerë Vodafone, 30 minuta dhe 50 SMS kundrejt numrave kombëtarë si dhe 50 MB internet për vetëm 400 Lekë (Me TVSH)

Vetëm me anë të një telefonate në 131, klientët Vodafone do mund të bëhen pjesë e kësaj oferte dhe të shijojnë minuta të zgjatura komunikimi me të dashurit e tyre.

Ata mund të zgjedhin 2 numra Vodafone nga cilido plan tarifor dhe të komunikojnë pa limit kundrejt tyre pa u shqetësuar për sa shpenzojnë. Kjo ofertë është e vlefshme për shtatë ditë nga dita e aktivizimit dhe mund të riaktivizohet përsëri duke telefonuar në numrin 131

Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare të Vodafone, kilikoni në spotin publicitar në krye të NOA ose telefononi në 140, shërbimi i klientit.

English Version

KOMENTE