English

Njoftim nga Ministria e Sigurisë së Kosovës

Vizite e Ministrit te FS te Kosoves, Fehmi Mujota, ne Tirane.

Ditën e nesërme më datën 19 tetor, Ministri i FS se Kosoves, Fehmi Mujota zhvillon nje vizite zyrtare dy ditore te programuar.

Ne oren 10:30, z Mujota do te pritet me ceremonial nga Ministri i MBrojtjes z. Arben Imami dhe pas takimit, te dy ministrat do te japin nje konferencë per shtyp.

KOMENTE