English

Sulmet terroriste në Evropë, Franca merr masa

Paris, 18 tetor, NOA - Shërbimi sekret i Arabisë Saudite ka paralajmëruar, sipas të të dhënave të ministrit të Brendshëm francez Brice Hortefeux, mundësinë e sulmeve terroriste të rrjetit El Kaida në Evropë.

Për televizionin francez, ministri Hortefeux deklaroi se paralajmërimet janë reale. El Kaida është aktive apo dëshiron të jetë aktive në Evropë dhe në veçanti në Francë, theksoi ministri.

Ministri Franca u shpreh se janë marrë të gjitha masat për t’i paraprirë ccdo të papriture.

NOA/DV

KOMENTE