English

Lamtumirë walkman

Itali, 27 tetor NOA - Lamtumirë walkman. Pas 31 vitesh, ku kujtojmë se modeli i parë i tyre është vënë në shitje në Japoni, mund të themi se tashmë ato kanë dalë në pension. Produkti inovativ (për atë epokë) mundësonte dëgjimin e muzikës dhe në lëvizje dhe ishte një ndër aksesorët më të preferuar ndërmjet studentëve.

Cliff Richard i ka dedikuar dhe një këngë këtij produkti me titullin “Wired for Sound”.

Walkman-at duhet theksuar se kanë qenë të pranishëm dhe shumë fila dhe kjo tregon më së miri përhapjen e tij të madhe në atë periudhë.

r.b/NOA

KOMENTE