English

Lady Gaga mes popit dhe seksit

Nju Jork, 5 nëntor NOA - “Besoj se kam konceptin e saktë të popit dhe seksit”, - këto ishin fjalët e Lady Gaga në një intervistë për GQ, që i ka dedikuar kopertinën këngëtares.

Stefani Germanotta ka treguar në lidhje me karrierën e saj artistike, duke nisur që nga fillimet e saj në Nju Jork.

“Kam krijuar një disk të madh, nuk ka asnjë dyshim për këtë – tregon ylli i popit – dhe mund të them se pjesa më e madhe e fansave janë apasionuar nga ritmet e këngëve. Për mua puna nuk përfundon vetëm me këngët. Është moda, performanca, dridhjet e energjisë, të cilat janë mjaft të rëndësishme në sytë e fansave, po ashtu si dhe tek unë”.

r.b/NOA

KOMENTE