English

Moskë, nostalgjikët kujtojnë 93-vjetorin e revolucionit komunist

Në sheshet e Moskës sot është kujtuar 93-vjetori i revolucionit komunist. Nostalgjikët e revolucionit që solli miliona të vrarë dhe e ndau botën në dy kampe, kanë dalë në rrugët e kryeqytetit rus me foto e liderëve që udhëhoqën revolucionin. Pankarta me fotot e Leninit dhe Stalinit kanë shoqëruar gjithë ceremonitë për përkujtimin e revolucionit të kuq.

KOMENTE