English

Masa të reja në pikëkalimet e kufirit në përgatitje për heqjen e vizave

Në pikat e kalimit në Jug të Shqipërisë zyrtarët e policisë kufitare kanë deklaruar masa shtesë për përballimin e fluksit të qytetarëve shqiptarë që do të udhëtojnë në vende të ndryshme të hapësirës Shengen.

Drejtoria Rajonale për Kufirin dhe Migracionin në Gjirokastër tha se ka shtuar pajisjet moderne të kontrollit të dokumenteve në kufi si dhe do të rrisë numrin e sporteleve të shërbimit.

Pikëkalimet me Greqinë priten të përballen me ritmin e lartë të lëvizjes që pas mesit të dhjetorit, raporton radio Zëri i Amerikës.

{youtube}RhkWp4nWLsE{/youtube}

KOMENTE