English

Vritet gabimisht qeni-hero

Arizona, 17 nëntor NOA - Një qen që ishte sjellë heroikisht në Afganistan në shërbim të ushtarëve amerikanë është kapur gabimisht në një strehim për qentë në Arizona për shkak se u konsiderua si i humbur.

Target, i cili është dhe emri i tij, në pranverë shpëtoi jetën e ushtarëve amerikanë në Afganistan duke detyruar një kamikaz të largohej.

Pasi u kthye në SHBA, ai u shndërrua në një yll televiziv. Javën e kaluar, qeni u largua. Pasi u kap si një qen rrugësh, u dërgua në strehimin e Pinal County, në Arizona dhe një punonjës, duke e konsideruar atë si një të humbur, e ka vrarë. Udhëheqësit kanë hapur një hetim të brendshëm për shkak se personi në fjalë nuk ka ndjekur procedurat e përcaktuara nga ligji.

r.b/NOA

KOMENTE