English

Motor i ri kërkimi dhe pastrimi për artin italian në web

Firenze, 21 nëntor, NOA – Lind një motor i ri kërkimi elektronik për artet në Itali. Kjo metodë e re kërkimi është realizuar nga rrjeti elektronik italian, Nexia.

Kjo metodë kërkimi analizon dhe vlerëson rëndësinë e faqeve të artit italian përmes një procesi semantik.

Përmes një sistemi matematikor algoritmik kjo metodë shënjon, klasifikon dhe menaxhon të dhënat e artit italian në web, me qëllimin e vetëm, për të pastruar të dhënat e padobishme për artin italian.

mit/NOA
KOMENTE