English

Fotolajm – Shi bie në Tiranë..., dhe ja çfarë ndodh

Një vesë shi të bjerë në Tiranë dhe trafiku shndërrohet në kaos, jo më përmbytje si ato që këtë ditë të parë të javës e ngritën ujin e Lanës deri në lulishtet. Makinat u bllokuan për orë të tëra në pjesën më të madhe të rrugëve, kurse politika e majtë dhe e djathtë zunë sherr mes tyre. Foto: NOA/LSA
KOMENTE