English

Njoftim nga Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve

Tiranë, 22 nëntor, NOA Ministria e Brendshme, Zyra e Koordinatorit Kombëtar kundër Trafikimit në Njerëz, në bashkëpunim me UNICEF, Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri, “World Vision” dhe “ALO 116” organizojnë sot seminarin me temë “Ta bëjmë internetin të sigurt për fëmijët”.

Aktiviteti zhvillohet në hotel “Tirana International”, Salla Abret, ora 09.30

NOA

KOMENTE