English

Studim në SHBA, qeshja ngjitëse vetëm me gojë të hapur

SHBA, 22 nëntor NOA - E qeshura mund të sjellë një të qeshur tjetër në rast se ajo është e “lirë”. Një e qeshur me gojën e mbyllur ngjall ndjenja, por jo aq të mira. Me dhëmbë të bashkuar nuk është ngjitëse, por me gojën e hapur po.

Gjithçka bazohet në një studim të kryer nga prof.Owren Michael e Georgia State University në Atlanta.

Sipas hulumtimit, njeriu që kur është i ri mëson të bëjë lidhet me ato çka e bëjnë për të qeshur, që nga përvojat e tij më pozitive në jetë dhe për t'u ndjerë më i lumtur mjafton të dëgjojë vetëm tingullin e së qeshurës.

r.b/NOA

KOMENTE