English

Papandreu mesazh Berishës: Urime për mirëqenien e shqiptarëve

Tiranë, 28 nëntor, - NOA – Lider të vendeve të ndryshme kanë uruar homolëgt shqiptarë më rastin e festës së Pavarësisë. Kryeministri i Greqisë George A.Papandreu i ka dërguar një mesazhe urimi sot kryeministrin Berisha me rastin e Ditës së Pavarësisë

“Me rastin e ditës së pavarësisë së vendit tuaj, dëshiroj t'ju përcjell përgëzimet e mia të ngrohta dhe urimet më të mira për prosperitetin, progresin dhe mirëqenien e popullit mik të Shqipërisë”, thuhet në mesazhin e kryeministrit grek Papandreu.

a.k/NOA

KOMENTE