English

Vjeshta e artit të Victor Liu

SHBA, 30 nëntor NOA - Në vjeshtë, rrugët janë të mbushura me gjethe. Ky është një fakt për këtë stinë. Megjithatë një artist ka gjetur se si ta përdorë këtë. Victor Liu i ruan ato për rreth një vit para se të fillojë punën e tij. Procesi i gdhendjes merr rreth 30 ditë. Me saktësinë e një kirurgu, Viktor regjistron imazhe, ndër të cilat spikatin ato të Barack Obama, Marilyn Monroe dhe Mona Lisa.

r.b/NOA

KOMENTE