English

Kur Toka kthehet në vepër arti

SHBA, 1 dhjetor NOA - Ngjyra dhe imazhe të errta, që bashkohen dhe vijnë së bashku për të krijuar kompozime, që duken të krijuara nga peneli i një artisti shumë të talentuar, por nuk janë gjë tjetër veçse fotografi të marra nga NASA në Tokë. Imazhet janë kapur nga satelitët Landsat-7 dhe Aster, që paraqesin oqeanet, shkretëtirat dhe kontinentet si vepra të vërteta arti.

r.b/NOA

KOMENTE