English

Abuzonte me të bijën, arrestohet 50-vjeçari

Itali, 2 dhjetor NOA - Është akuzuar për përdhunimin e vajzës së tij për vite me radhë. Për këtë arsye një burrë 50-vjeçar në krahinën e Matera në Aquila është arrestuar. Sipas hetuesve, 50-vjeçari kishte lëvizur në Abruzzo për punë, por edhe me shpresën për t’i shpëtuar drejtësisë. Abuzimet ndaj vajzës, tashmë 22-vjeçare kanë nisur që kur ajo ishte 13 vjeçe.

Policia ka ndjekur një urdhër për kujdestari në një burg, e lëshuar në fund të hetimeve, të cilat nisën si rrjedhojë e një denoncimi të vetë vajzës, e cila fillimisht iu drejtua një qendre këshillimi dhe më pas konfirmoi dhunës e ushtruar ndaj saj tek autoritetet.
50-vjeçari me sa duket ka abuzuar dhe ndaj bashkëshortes së tij duke shkaktuar dhunë dhe keqtrajtime, ku dhe kjo e fundit ka paraqitur një denoncim tek autoritetet.

r.b/NOA


KOMENTE