English

Galliani: Balotelli na intereson

Milano, 2 dhjetor NOA - “Balotelli tani është një lojtar i City, por në rast se do të jetë në shitje do të jemi të interesuar”. Adriano Galliani këtë herë e ka bërë të qartë interesimin e Milanit në drejtim të “SuperMarios”, por ka theksuar se është në pritje të një sinjali të qartë të Manchester.

Natyrisht, në rast se ekziston një mundësi që dyshja Ibra-Balotelli të bashkohet, diçka e tillë do të ndodhë vetëm tek kuq e zinjtë. Për sa i përket klauzolave është bërë e ditur se janë të mundura për tu prishur. Galiani ka shtuar dhe disa fjalë në lidhje me Ronaldinhon, ku ka pohuar se ai duhet të punojë pak më shumë për të krijuar besimin e Allegrit.

r.b/NOA

KOMENTE