English

Geri Halliwell në punime për albumin e ri si soliste

Britani e madhe, 2 dhjetor NOA - Pas lamtumirës me Spice Girl, Geri Halliwell ka nisur karrierën e saj si soliste. Është për tu theksuar se ajo po e provon këtë eksperiencë në të gjitha mënyrat e mundshme. Kohët e fundit është marrë dhe me përzgjedhjen e X Factor në Britani.

Megjithatë pasioni i saj mbetet sërish këndimi dhe është bërë e ditur se tashmë ajo po punon për krijimin e një albumi të ri si soliste. Ish-spice girl po merret me këngët e reja, por duke mos patur një shtëpi diskografike pas shpatullave, Geri tashmë dëshiron të krijojë firmën e tij.

r.b/NOA

KOMENTE