English

Jennifer Lopez një tjetër paraqitje sensuale e saj

SHBA, 2 dhjetor NOA - Një fizik perfekt dhe një buzëqeshje shkëlqyese ajo që ka karakterizuar zëdhënësen e Boys and Girls Club of America dhe bëhet fjalë pikërisht për Jennifer Lopez.

Ajo është paraqitur më në formë se kurrë, me një fustan shumë të ngushtë rozë të Herve Leger. Së bashku me të i pranishëm ishte dhe Denzel Washington, i cili është i impenjuar në promovimin e kësaj organizate që merret me të rinjtë, sidomos me ata më në nevojë dhe kjo duke i ardhur në ndihmë atyre për të kuptuar potencialin e tyre dhe vënien në përdorim në mënyrë sa më të dobishme.

r.b/NOA

KOMENTE