English

Macet në sfilatë si yje të vërteta

Kinë, 2 dhjetor NOA - Paradë, muaj pas muaji, në një kalendar të alternativave të vërteta të modës. Bëhet fjalë për macet e veshura nga Miho Aoki dhe Thuy Pham, dy projektuesit që kanë menduar të tregojnë vitin 2011 me sytë magnetike të maceve të të gjitha ngjyrave, me veshje të një ylli të vërtetë.

r.b/NOA

KOMENTE