English

Micheal Jackson i kristalizuar

Belfast, 2 dhjetor NOA - Michael Jackson është kristalizuar. Paul Smyth, një disenjator fans i yllit të popit amerikan, ka krijuar një bust të mahnitshme në kujtim të artistit: një statujë e përbërë nga 14.800 gurë të çmuar.

Ajo i mori atij rreth 100 orë për të krijuar punën e shtatë ngjyrave të ndryshme. Paul Smyth, nga Belfast, në Irlandën e Veriut për një muaj me radhë, ka punuar për pesë orë çdo natë, duke vendosur kristalet e Svarovskit në bust. Dhe duhet thënë se rezultat ishte i shkëlqyer.

r.b/NOA

KOMENTE