English

Bomba në Ballsh, pritet të mbërrijnë ekspertë nga Tirana

Ballsh, 7 dhjetor, NOA Update – Alarmi për bombë i krijuar paraditen e sotme në qytetin e Ballshit ka krijuar panik dhe pasiguri, jo vetëm tek qytetarët, por edhe vetë specialistët e policisë të cilët nuk dinë të japin një përgjigje për momentin lidhur me ç’ka ndodhur në të vërtetë.

Për këtë arsye, ata presin ekspertë nga Tirana që të verifikojnë më mirë llojin e bombës së vendosur, si edhe të bëhen pjesë e hetimit të përgjithshëm për këtë ngjarje.

Ndërkohë që hetimet e kryera deri tani nga policia, rezulton se punonjësi i bashkisë të cilit i ishte vënë bombë, mban emrin Selfo Serjani ...(vijon)

n.e/NOA

KOMENTE