English

Ndalon për të ngrënë një sanduiç, i vjedhin violinën

Londër, 8 dhjetor NOA - Është ndalur në një kioskë londineze para Stacionit Euston për të ngrënë një sanduiç, i cili me shumë mundësi i ka kërcyer.

Dhe kjo sepse në ato pak momente pauze, violinistit Min-Jin Kym i kanë arritur ti merrnin violinën e tij të çmuar Stradivarius, e cila ka një vlerë prej rreth gjysmë milioni euro, me dy harqe, të cilat së bashku bëjnë gati 80 mijë euro.

Policia ka nisur një hetim dhe kjo për një kthim të violinës.
Grupi që ka siguruar violinën, në krahun tjetër ka ofruar një shpërblim prej 15 mijë paund për ata që do të mund të gjejnë instrumentin e çmuar, të fabrikuar nga Antonio Stradivari në 1696.

r.b/NOA

KOMENTE