English

Peshkaqenët vrasës në Sharm el Sheik, një vepër e izraelitëve

Izrael, 7 dhjetor NOA - Janë të shumta dhe ata që flasin për një komplot kundër Egjiptit nga Mossad (shërbimet sekrete të Izraelit) dhe kjo në lidhje me çështjen e peshkaqenëve që kërcënojnë turistët në ujërat e Sharm el Sheik.

Lajmi është konfirmuar dhe nga guvernatori i Snai-t të Jugut Sinai, Mohamed Abdel Fadil Shousha, i cili u citua nga faqja Egyneës.net dhe nuk përjashton mundësinë e vërtetësisë së këtij fakti. “Nuk është aspak një ide e çmendur”, - tha ai.

“Teoria se hedhja e peshkaqenëve në det për të goditur turizmin ka ardhur nga Mossad - ka përsëritur qeverisa egjiptiane – mund të jetë e vërtetë, por duhen konfirmime”.

r.b/NOA

KOMENTE