English

Protestë e gruas-gjarpër për të drejtat e kafshëve

Bangkok, 9 dhjetor NOA - E zhveshur plotësisht dhe në mbrojtje të gjarpërinjve. Aktivistja kanadeze për të drejtat e kafshëve, Ashley Fruno, është zhveshur për të protestuar kundër përdorimit të zvarranikëve në prodhimin e çanta të lëkurës dhe aksesorëve të tjerë.

Ajo e leu dhe trupin e saj më bojë duke e bërë lëkurën të ngjashme me atë të një gjarpri dhe më pas është shtrirë në trotuar duke tërhequr vëmendjen e kalimtarëve.

Për të bërë performancën e saj të pazakontë, Fruno zgjodhi hyrjen e një butiku të Hermes në Bangkok të Tailandës.

r.b/NOA

KOMENTE