English

Arkivolet më të çuditshëm në mbarë botën (FOTOT)

Ganë, 15 dhjetor NOA - Këto vepra arti të punuara me dorë nga mjeshtrit më të mëdhenj të artit në botë janë zbatuar në arkivole.

Arkivolet vlejnë me mijëra euro dhe janë në dispozicion në forma të ndryshme dhe madhësi të ndryshme.

Autori i arkivoleve që ju shihni në këto foto është Paa Joe, një gdhendës mjeshtër nga Gana, në Afrikë, i cili ka realizuar arkivole për më shumë se 50 vjet.

Në katalogun e tij nuk mungojnë arkivole në formë makine, avioni, shqiponje apo peshku.

Disa nga veprat e tij janë ekspozuar në një galeri arti në Londër.

r.b/NOA

KOMENTE