English

Babagjyshat e Vitit të Ri në garë për bamirësi (VIDEO)

Londër, 15 dhjetor NOA – Me mijëra njerëz të veshur në rolin e babagjyshit të Vitit të Ri kanë kaluar nëpër qytete në Skoci për të realizuar udhëtimin tradicional në ndihmë të fëmijëve të sëmurë.

Në qytetin e Edinburgut pjesëmarrësit arritën kuotën e 800 të tillëve, duke përfshirë të rritur dhe fëmijë, ku as një javë dëborë nuk ishte në gjendje për t’i bllokuar ato.

r.b/NOA

{youtube}o2j3Y2jX1vA{/youtube}

KOMENTE