English

Berisha policëve: Garantoni korrektësi pas heqjes së vizave!

Tiranë, 14 dhjetor, NOA Update – Policisë së Shtetit i takon që të japë garancinë e saj maksimale, që në bashkëpunim me homologet e saj evropiane, heqja e vizave për shqiptarët të mos dështojë.

Këtë apel kreu i qeverisë Sali Berisha, ua ka bërë të gjithë efektivëve blu, gjatë fjalës përshëndetëse që mbajti gjatë analizës vjetore të Policisë së Shtetit.

“Ju e keni bërë Shqipërinë të sigurtë dhe kjo është një meritë e madhe e juaja. Këtë vit ne pritëm mëse 3.5 milionë vizitorë dhe të gjithë hynë dhe u larguan të sigurt nga vendi ynë”, tha ai mes të tjerash.

Duke shtuar se tani mbetet që policët të garantojnë lëvizjen e lirë pa probleme ...(vijon)

n.e/NOA

KOMENTE