English

Burgaj: 2010, goditëm 47 grupe të trafikut të narkotikëve

Tiranë, 14 dhjetor, NOA Update – Gjatë vitit 2010, ka pasur një ulje të rasteve të mbjelljes dhe kultivimit të bimës narkotike.

Këtë fakt e theksoi ndër të tjera drejtori i përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Hysni Burgaj, gjatë analizës vjetore të këtij institucioni, duke theksuar se konkretisht gjatë vitit të kaluar, janë goditur 47 grupe të trafikut të narkotikëve.

Ndër të tjera, kreu i policisë së shtetit Burgaj theksoi se gjatë këtij viti janë evidentuar 453 vepra penale për trafikim të paligjshëm.

Dhe shtoi se janë mundur të kapen mbi 1000 persona të kërkuar ...(vijon)

n.e/NOA

KOMENTE