English

Ndan shtatzëninë duke lindur online në Twitter

SHBA, 15 dhjetor NOA - Mënyra se si mund të ndash lindjen e fëmijës me tërë botën? Këtë fakt mund ta shpjegojë në mënyrën më të mirë Rachael Ince, një 29 vjeçare e cila ka lejuar miqtë e saj në Twitter të ndjekin në kohë reale shtatzëninë dhe lindjen e saj.

Në 39 javë dhe dy ditë Rachael ka pasur në dorë i-Phonin e saj dhe ka lënë filmimet të shiheshin online në internet.

“Gjithmonë e përdorur Twitterin në jetën time - shpjegoi ajo - dhe lindja e djalit tim është një ngjarje tepër e rëndësishme që nuk mund të shmangia ndarjen me të tjerët.

r.b/NOA

KOMENTE