English

Fotolajm – Pemë mbillen në Tiranë

Kryetari i Bashkise se Tiranes Edi Rama dhe Administratori i Bashkise Dritan Agolli, gjate inspektimit te punimeve per mbjelljen e 510 pemeve pergjat shtratit te Lanes, nga ura e Shkolles Teknologjike deri ne Unazë. Ka rinisur kështu fushata për gjelbërim e kryeqytetit. Foto: NOA/LSA
KOMENTE