English

Twitter tashmë vlen 3.8 miliardë dollarë

SHBA, 18 dhjetor NOA - Ka arritur në 3.8 miliardë dollarë vlera e Twitter. Në vetëm një vit, Twitter ka rritur vlerën e saj me 2 miliardë dollarë krahasuar kjo me vitin 2009. Sipas disa analistëve, ditën e sotme siti mikro-blogging ka një vlerë totale prej 3. 7 miliardë dollarë.

Kjo është arritur dhe si rrjedhojë e financimeve të reja prej më shumë se 200 milionë dollarë.

140 karakteret e çdo mesazhi në Twitter mbushen më shumë se 100 milionë herë në ditë, ndërsa për t’u theksuar është se ndërkohë numri i përdoruesve regjistron shifrën e 165 të tillë.

r. b/NOA

KOMENTE