English

Gjysma e Kosovës rinumëron votat

Prishtinë, 19 dhjetor, NOA- Rreth 40 për qind e vendvotimeve në Kosovë do numërohen përsëri, pas problemeve të kontestimeve të shumta.

Ky lajm mësohet nga burime të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve në Kosovë, i cili vendosi mbrëmjen e djeshme, për këtë rinumërim.

Ky vendim erdhi pas atij të marrë më parë për rivotim në 5 komuna të Kosovës.

Rinumërimi i këtyre votave do të bëhet në Qendrën për Numërim dhe Rezultate.

Ky vendim është shpjeguar me faktin e gabimeve të mundshme dhe pas kontestimeve të shumta nga partitë.

a.y/NOA
KOMENTE