English

Muzikë, Duran Duran në krye të klasifikimeve me albumin e ri

SHBA, 23 dhjetor NOA – “All You Need Is Now”. Kështu është titulluar albumi i ri i Duran Duran, i trembëdhjeti gjatë karrierës, që gjatë vitit 2011 do të shënojë përvjetorin e tridhjetë të publikimit të punës së parë.

Është një disk tepër i rëndësishëm pasi shënon për Simon Le Bon dhe shokët e tij një ritëm të ruajtur si karakteristikë e hiteve të tyre më të njohura.

Albumi u lançua dje nga i-Tunes dhe për momentin ndodhet në krye të klasifikimeve në mbarë botën.

r.b/NOA

KOMENTE