English

Apple: Steve Jobs, njeriu i vitit e ka kthyer atë në krye

SHBA, 24 dhjetor NOA - Më pak se dhjetë vite më parë mund të themi se karriera e tij u duk se po përfundonte. Bëhet fjalë për Steve Jobs, bashkë-themeluesi dhe administratori i deleguar i Apple, është zgjedhur si njeriu i vitit nga ana e Financial Times. Ai është përcaktuar si “vizionari i silicon valley” nga ana e F. Times, që me ëndrrën e tij të ekranit të vogël e çoi Apple në krye.

Në më pak se dhjetë vjet më parë, si Apple ashtu dhe karriera e Jobs u duk sikur dështoi, por puna dhe zbulimet e tyre të së ardhmes së teknologjisë si nga ana e Silicon Valley ashtu dhe në Wall Street, bënë që në fillim të vitit 2010 rilindja të ishte e plotë.

r.b/NOA

KOMENTE