English

Cameron Diaz bën paqe me Rodriguez në Meksikë

Meksikë, 24 dhjetor NOA - Ishte Meksika, vendi ku u vendos paqja mes Alex Rodriguez dhe Cameron Diaz, ku aktorja u nis së bashku me mashkullin, që fillimisht la me “pasoja” Madonën dhe më pas Kate Hudsont.

Me sa duket kriza ka kaluar. Kështu të dashuruarit vendosën të kalonin një pushim romantik në Los Cabos. Me ta kanë qenë dhe dy bijat e sportist, të cilat kanë lindur si rrjedhojë e martesës së tij të parë. Më pas ka qenë vetëm një argëtim i madh në rrezet e diellit, ku Cameron vendosi të takonte dhe mikun e saj të ngushtë George Clooney.

r.b/NOA

KOMENTE