English

Fati i hetimit të zgjedhjeve, PD e PS në takim për negocimin e vendimit

Tiranë, 24 Dhjetor 2010 NOA Update – Kanë kaluar më shumë se 100 minuta nga ndërprerja e seancës plenare për shkak të një takimi negociues mes PD dhe PS por ende nuk ka rifillim të punimeve të Parlamentit ndërsa u tha se vetëm disa minuta do të vazhdonte ndërprerja.

Dy deputetë të Partisë Demokratike dhe dy të Partisë Socialiste, anëtarë të Komisionit Parlamentar të Ligjeve, u mblodhën pas mesnatës duke hyrë dita e Premte, në një mbledhje që u tha se do të ishte disaminutëshe për të amenduar nenet e Komisionit Hetimor Parlamentar të kërkuar nga opozita për hetimin e zgjedhjeve të 28 qershorit 2009.

Vijon...

KOMENTE