English

Fotolajm-Urrejtja sllave për shqiptarët shpërthen dhe në Maqedoni

Pas djegies së flamurit shqiptar nga një serb në Itali, pas raportit të Dick Maritit që diskriminon dhe fyen kombin, histeria sllave kundër shqiptarëve ka shpërthyer edhe dje në Maqedoni. "Shqiptar i vdekur, shqiptar i mirë", "dhoma gazi për shqiptarët", ishin brohoritjet e tifozëve maqedonas në lojën e së mërkurës në mes skuadrave "Rabotniçkit" dhe "KB Lirisë" në sallën e sporteve të qytetit të Shkupit. Në foto tifoz maqedonas duke grisur flamurin shqiptar.

NOA

KOMENTE