English

Modeli shqiptar, Leo Sulaj: Jam grek dhe jam krenar për këtë

Athinë, 24 dhjetor, NOA – Modeli shqiptar Leo Sulaj deklaron se nuk i pëlqen që ta quajnë shqiptarë. Ai ka fituar vendin e tretë në “Mister International”, por shprehet i mërzitur me faktin se e quajnë shqiptar.

Leo Sulaj thotë se babain e ka shqiptar, por nënën e ka greke. “Jam grek dhe jam krenar për këtë gjë,” thotë Sulaj. Sulaj është 24 vjec dhe banon në Thesaloniki të Greqisë.

“Unë kam kombësi greke. Kam lindur në Thesaloniki dhe ende jetoj aty. Babai im është nga Shqipëria dhe nëna ime është greke. Zemra ime është greke gjithashtu”, ka thënë gjatë prezantimit të edicionit “Mister International”.

a.k/NOA

KOMENTE