English

Njoftim nga Policia e Tiranës

Drejtoria e Policisë së Tiranës njofton se ditën e Martë, datë 28 dhjetor 2010, në orën 10.00’ Drejtori i ri i Policisë së Tiranës Z. Saimir Muçaj, organizon me rastin e festave të fundvitit, një pritje – koktej me përfaqësuesit e medias elektronike dhe të shkruar.

Në këtë aktivitetet do të jenë të ftuar edhe drejtues e punonjës të Policisë së Tiranës.

NOA

KOMENTE