English

E ardhmja e Ronaldinhos mbyllet brenda datës 15 janar

Brazil, 27 dhjetor NOA - Në qoftë se presidenti i Gremio, Paulo Odone, ka shfaqur një siguri tepër të madhe në marrëveshjen që do të sillte Ronaldinhon në skuadrën e tij, mund të themi se drejtori i përgjithshëm i klubit Cesar Cidade Dias, është treguar shumë më i qetë.

“Nuk kemi marrë ende lajme - tha ai - gjithçka është e mundshme, si në favor ashtu dhe kundra, por jo më vonë se data 15 janar, në të cilën gjithçka do të vendoset. Jemi të gjithë shumë optimist, por për një lojtar aq të rëndësishëm është e qartë se gjithçka e papritur mund të ndodhë”.

r.b/NOA

KOMENTE