English

Eagle Mobile pret abonentët e rinj me dhurata

Hidhet në treg karta e re SIM me parapagesë

Tiranë, 26 dhjetor, NOA – Në këtë atmosferë festash të fundvitit nuk rreshtin dhuratat për abonentët e rinj nga Eagle Mobile. Kompania e telefonisë celulare Eagle Mobile ka hedhur në treg kartën e re SIM me parapagesë.

Me blerjen e paketës së re SIM me parapagesë, çdo abonent i ri do të përfitojë shumë dhurata që përfshijnë:

kartën SIM – dhuratë

100 SMS – dhuratë

30 MMS – dhuratë

500 Lekë kohë bisede – 500 Lekë

Dhuro sa më shumë, është kjo mënyra që ka zgjedhur kompania Eagle për t’iu gjenduar sa më afër të gjithë atyre abonentëve të rinj që duan të festojnë dhe të komunikojnë duke uruar të afërmit dhe të dashurit e zemrës me rastin e Vitit të Ri.

Kjo traditë e dhuratave dhe surprizave nga Eagle Mobile vjen edhe me këtë ofertë të re, që ndjek një sërë ofertash që janë mirëpritur nga abonentët, por edhe shumë anëtarë të rinj të familjes Eagle.

NOA
KOMENTE