English

Përplasje fatale në Egjipt, aksidentohet autobusi, humbin jetën 21 persona

E diel, 26 dhjetor, NOA- Rreth 21 persona kanë humbur jetën ditën e sotme në Egjipt si pasojë e përplasjes së një autobusi me një kamion.

Në mesin e tyre 8 shtetas ishin amerikanë. Ky aksident ndodhi në orët e para të ditës së sotme ndërsa autobusi po udhëtonte nga qyteti Asuan drejt tempullit të shenjtë të Abu Simbelit.

Por kësaj përplasjeje i ka shpëtuar, jo pa pasoja, udhërrëfyesi i turistëve dhe drejtuesi i autobusit.

a.y/NOA
KOMENTE